个个游|个人自助旅游网

楼主: 21zylxy

嘘、别吵、让我一个人静一静…

101#楼
I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.我爱你不是因为你是谁,而是我在你面前可以是谁。

102#楼
Don’t say you love me unless you mean it, because I might do something crazy like I will believe it. 不要轻易说你爱我,除非你是认真的,因为我可能会做出一些疯狂的事,比如......相信你。

103#楼
一个无声的拥抱对一颗不快乐的心来说就是千言万语了。

104#楼
Promise, sometimes, is what a cheater said to a fool.承诺,有时候,就是一个骗子说给一个傻子听的。

105#楼
Loving sb,it is for the feeling that you have never had before rather than the needs he satisfies you.爱上某人,不是因为他给了你需要的东西,而是因为他给了你从未有过的感觉。

106#楼
是疼痛,让我们有活着的感觉。

107#楼
:I know I will wipe my tears hard.But can I cry out before carrying on? 我知道,我会努力檫干眼泪.可是,可不可以先让我放声哭泣,才继续勇敢?

108#楼
Sometimes when I say "I'm ok" I just want some one to look me in the eyes, hug me tight, and say, "I know you're not."——有时候我说“我很好。”,其实我是多希望,有个人能看穿我的伪装并紧紧抱住我,说:“我知道,你并不好。”

109#楼
人在面临幸福时会突然变得胆怯 ,抓住幸福其实比忍受痛苦更需要勇气。

110#楼
有时候,我们愿意原谅一个人,并不是我们真的愿意原谅他,而是我们不愿意失去他。道歉并不总意味着你是错的,它只是意味着你更珍惜你们之间的关系。

111#楼
离开你其实并不可怕,可怕的是我要收起对你的依赖。

112#楼
如果有一天,你在街上碰到了你的前任恋人和ta的新欢在一起,请不要心酸。记得麻麻说过的话,我们要把不要的旧玩具,捐赠给比我们更不幸的人。。。

113#楼

114#楼
No matter how much I feel lost and hesitated now.I need to live the way I want at last.无论我此时是如何的彷徨迷茫,最终,我都要过上自己想要的生活。

115#楼
Never regret.If it’s good, it’s wonderful. If it’s bad, it’s experience. 不必遗憾。若是美好,叫做精彩。若是糟糕,叫做经历。

116#楼
1.这种事我能有什么办法,喜欢上就喜欢上了。2.故事是我的翅膀,从来就不是我的囚牢。只要等到对的风,我就可以开始飞翔。3.“一起回家”这四个字,不管在哪个生命历程,都有很浪漫的意义。——九把刀《那些年,我们一起追的女孩》

117#楼
Whatever you do,remember that you do it for yourself,then you will not complain. 无论做什么,记得是为自己而做,那就毫无怨言。

118#楼
I never expected to encounter you need to cost all my luck. —— 有生的瞬间能遇到你,竟花光所有运气。

119#楼
The most stubborn, is a man of heart. You can convince everyone, but failed to convince his own heart. ——最固执的,是一个人的心。你可以说服所有人,却说服不了自己的心。

120#楼
The wind blows as usual. Flowers blooms as usual. The sun rises from the east as before. But something has changed. ——风还是一样地吹。花还是一样地开。太阳还是一样地升起。可许多事情早已不一样。

121#楼
You are strong enough to make it through. I believe in you. 你足够坚强能撑过去。我相信你。

122#楼
Everything is going to be alright, maybe not today, but eventually. 一切都会好起来的,也许不是今天,但最终都会。

123#楼
Do you believe there is a kind of sentiment that will never be beaten by time. 你信不信有一种感情,一辈子都不会输给时间。

124#楼
We grow neither better nor worse as we grow old but more like ourselves. 随着年龄的增长,我们没有变得更好或更坏,只是变得更象我们自己。

125#楼
去睡觉,把今天的各种悲伤难过都睡走!